Hoe werkt het?

Heeft u een e-reader of tablet gekocht, maar weet u eigenlijk niet hoe u nu verder moet? Wij helpen u graag verder.

Lees meer

Waarom een eBook

eBooks zijn boeken die in elektronische vorm kunnen worden gelezen. eBooks zijn gemakkelijk, snel en voordelig te downloaden op onze website.

Snel, gemakkelijk en goedkoop
Digitaal lezen is voordeliger dan het lezen van een papierenboek. Wanneer u over een laptop, smartphone of tablet beschikt, kunt u direct beginnen met digitaal lezen van onze boeken. De
kosten van een eBook liggen lager dan die van hun papieren exemplaar.

Omdat een eBook elektronisch is, kan een dergelijk bestand eenvoudig voorzien worden van links naar de verschillende hoofdstukken. Door gebruik te maken van deze links gaan zoeken en bladeren door het document heel gemakkelijk.

Groen
Digitaal lezen is een bewuste keuze. Wie hart heeft voor het milieu, is zeker geïnteresseerd in het voordeel dat digitaal lezen op dit vlak biedt. Het produceren en distribueren van papieren boeken, kranten en tijdschriften levert een enorme hoeveelheid CO2-uitstoot op. Deze uitstoot wordt aanzienlijk beperkt door deze uitgaven in digitale vorm uit te brengen.

Digitale apparaten
Om digitaal te lezen, heeft u een apparaat nodig waarop dit mogelijk is. Hiervoor bestaan meerdere mogelijkheden. Welke optie voor u geschikt is, hangt af van uw leesbehoefte. Digitaal lezen kan op een smartphone zoals de Windows Phone, iPhone, Android en Blackberry en op een eReader zoals de iPad en tablets van andere leveranciers.